1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Det finns mycket information och bestämmelser att ta del av och tänka på innan hunden anmäls till en hundutställning och förberedelserna börjar långt innan utställningsdagen. Är du intresserad av att delta på utställning kan SKKs häfte, "Hundutställning - regler och bedömningsgång i sammandrag" bidra med läsvärda tips. Väl förberedd, kan du se fram emot en utställningsdag med fokus på hunden och på de värdefulla erfarenheter ni kan skaffa er inför kommande utmaningar, både i och utanför utställningsringen.

show ltreiberg llinde 111001


Svenska Spaniel och Retrieverklubben arrangerar årligen en mängd utställningar öppna för raserna inom klubben. Det grundläggande syftet med hundutställningar är att ge stöd till den exteriöra delen av avelsarbetet. SSRKs utställningar vill vi ska ge bästa möjliga utbyte för utställare och åskådare. Klubben bjuder på välplanerade arrangemang med en trivsam atmosfär både i ringen och runt omkring.

f_forsberg_utstallning
På avdelnings- och rasklubbsnivå finns dessutom ofta olika ringträningar och handlerkurser att besöka för att lära sig mer om utställningsverksamheten och raserna. Du hittar fördjupad information om utställningsutbudet på respektive arrangörs egen webbplats (SSRK-avdelning och/eller rasklubb). Varmt välkommen att gå på utställning inom SSRK!

f_forsberg_utstcert

trana din hund for utstallning modul

Ur Apportören nr 1, 2013:
Jenny och Linda Widebeck: "I den här artikeln berättar vi om hur man kan träna sin hund för att ge den de bästa förutsättningarna för en positiv utställningsdebut." PDF >>

Vaccinationsregler

Detta gäller för deltagande med hund på utställning, prov och tävling inom SKK-organisationen. Förtydliganden från SSRK >> (PDF)

FCI Judges Directory

Information om flertalet FCI-länders utställningsdomare

Till FCI Judges Directory >>

Annons

Uppfödare

valpkoparvarvning_160

Exteriör-aktuellt

Nya rutiner för resultatrapportering av utställningsresultat till ssrk.se!

Läs om förändringen >>