1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Några exempel:

Klicka på respektive bild så länkas du till Royal Canins webbplats.

rc sporting life

 Medlemskap som ger fördelar

 

kunskapochpassion 

BLI PRO-MEDLEM

Hos Royal Canin har vi en PROfessionell avdelning, deras uppgift är att ge råd till alla som arbetar professionellt med hundar och katter såsom uppfödare, katt/hundhem, slädhundar, tjänsthundförare, mfl.

 

Du har möjlighet att bli Royal Canin PRO-medlem och därigenom få många fördelar som tillgång till vår webbshop, där du bl.a. kan köpa foder till fördelaktiga medlemspriser och extra stora säckar. Förpackningarna får inte återförsäljas. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning från våra PRO-säljkonsulenter, djurskötare och veterinärer. Dessutom har vi ett lojalitetsprogram för uppfödare med möjlighet att samla ihop poäng som man kan använda i vår webbshop.

 

Klicka här för att ansöka >>

 

 

ROYAL CANIN® FRIENDS NYHETSBREV

ROYAL CANIN® Friends är för dig som önskar det bästa i livet för din hund eller katt.

 

Som medlem håller vi dig uppdaterad med spännande nyhetsbrev, där du bland annat kommer att få goda råd om näring, hälsa och trivsel - anpassat för dig och din hund eller katt.

 

Anmäl dig till nyhetsbrevet >> (länk till registrering)

 

rc jaktarbete

 

rc fortsa hjalpen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A-LOGO-RC-NEW-2016-webb 200 px

Kunskap och respekt är två ledord som genomsyrar Royal Canins verksamhet – från första idé till färdig produkt

 

 

 

 

Kunskap för att vetenskap och väl beprövad erfarenhet i kombination står bakom varje produkt i vart och ett av våra sortiment. Vi har ett unikt nätverk av kunnande bestående av egna forskningscenter, universitet över hela världen, veterinärer och uppfödare. Detta gör att vi kan grunda våra produkter på de senaste forskningsresultaten och praktiska fältstudier.

 

Respekt för att det är hänsynen till hundars och katters specifika näringsbehov och varierande livsstil som ligger till grund för vart och ett av våra foder. Det individuella djurets välbefinnande, och inget annat, står i centrum under hela produktutvecklingen. En katt är inte en liten hund och en kastrerad hund har inte samma näringsbehov som en okastrerad.